Jump to content
AutoDesSys Forums
vpete

9.1 - layout printing issues

Recommended Posts

Hi all, printing on large format (HP XL 8000 driver), save to PDF. Settings are 100%, include background, vector output and use line weights. Sheets are saving to PDF ok, but image-based hatches not working (in "paper space")... thoughts?

Also, possible to define hatches (fill) in different colors? (wanting to use a filled white shape to mask a site image behind

Lastly (for now), how best to define what is in front and what is in back (like layers in InDesign or just Front to Back ordering in many applications...

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

On a Mac. Using the HP XL 8000 driver for large format as it was the only guidance I could find for large format on a Mac... and the guidance was from Autodesk. Ouch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Z has always acted like a crossover app between CAD (2D or 3D) and graphics - it would be a dream to treat the layout more like InDesign or Illustrator rather than like CAD.

And vector graphics - not just raster. They can be set for a certain DPI, but become unwieldy fast and not smart docs.

Still not sure why things look nice on screen and not printed. Losing a lot of information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×