Jump to content
AutoDesSys Forums
jsiggia

New project window missing.

Recommended Posts

Hi all,

  

Whenever I open a new project, the window opens, but not on any of my screens. (the window menu shows its open).

Anyone have this issue? Any ideas?

Thanks,

 

Joe

 

Screen Shot 2018-12-30 at 5.07.15 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess there are two things you can do to get them back.  First is to reset your workspace which is fairly common.  The second is to throw out your preference folder and let Form.z rebuild it upon restart.  I used to do this several times per week but lately things have calmed down with the latest WIP. 

AW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Andrew,

 

I have done both of these with some success, would like a more stable fix though.

 

Joe

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/30/2018 at 5:41 PM, Andrew West said:

The second is to throw out your preference folder and let Form.z rebuild it upon restart.  I used to do this several times per week

this statement gives me a migraine.  I really hope Z9 addresses most of these silly preference issues.  I think a simple application frame will do wonders as opposed to the floating palettes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×