Jump to content
AutoDesSys Forums
nadir

Sea looks flat in Maxwell

Recommended Posts

I should be able to select Maxwell Sea tool in formZ and site it to stormy wave  and get big waves, but all I get "in Fire" is a flat surface.

 

What am I missing?

 

I know I done it before and it worked well.

 

Also I watched what ever tutorial is about Maxwell Sea.

 

 

Thanks

 

Nadir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I have, and checked all preference for Sea. that's my surprise it work in my last project but now some thing changed. 

Also I move around the options to see any changes, nothing.

 

I wonder if it's a software glitch?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please zip and post a formZ project file with just the sea; we'd be happy to help resolve the issue. Also, please run the command "Extensions> Maxwell Render> Forum" and post the resulting text here, so we can test on a system equivalent to yours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Nadir,

Thanks for posting your scene. It's not a realistic setup, so we just want to confirm: on your 67' x 67' sea, how high do you want the waves to be?  (I will adjust your sea according to the height you provide.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×