Jump to content
AutoDesSys Forums
Sign in to follow this  
gwertz

Animation texture disappearing

Recommended Posts

I'm importing a texture map from PS. Once on the object, i'm setting up to keyframe the object swinging. As soon as I select the object to keyframe, the map disappears. Went through setting up the animation to see if it's just a preview issue....once generating the animation, the map is still missing. I have Transfer Texture Map Control turned ON when I prepped the swing(rotation).

 

Greg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Greg,

 

Please send the file with the desired texture and let us know exactly how you are keyframing that is causing the texture to disappear so we can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't send the exact texture, but the object is the same. I have the animation timeline at 0. Hit the Keyframe button, then the object and the texture disappears. Tested to move it up to 3 seconds, pivot the object, then Keyframe and still no texture.

 

 

WALKBY.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Greg,

 

If you Keyframe your Smooth object, Pick it, click the Attributes Tab of the Pick Options, and reset the Material to the desired color, then it will display your texture as desired.

 

Alternately, if you Convert your object to Facetted, then it will also work properly immediately after you Texture Map it.  Since Animating Facetted objects is much more efficient, this may be the better alternative (unless there is a specific reason you need to keep it Smooth)..

 

Thanks for posting your file, we can reproduce this issue and will get it corrected. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×