Jump to content
AutoDesSys Forums
Sign in to follow this  
Harpolehouse

Maxwell Render - Emitter Preview button CRASH TIME !!!

Recommended Posts

Hi Guys

Really odd one......2 seats of Form-z 8.5 on 2 separate brand New Strongbox PC's 

FormZ V8.5 all installed - Both use Maxwell Render Plugin

 

Have had both same result on trying to preview the emitter button - Just freezes machines and full crash , prompt to close program etc but no option to send crash report either ?

 

I have tried creating new emitter from fresh AND copying and pasting an existing working emitter from another model.

Both exact same Crash result - Only crashes when you press the Preview button in Maxwell tab in Display Options menu.

 

Any ideas welcome.....

 

Thanks 

Scottie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scottie,

 

Please run the command Extensions> Maxwell Render > Forum and post the resulting text here, so we can check your system info.

 

To speed the resolution of your issue, please post a link to a simple formZ project which reproduces the issue, along with any dependencies, such as MXMs, HDRIs, bitmap textures, IES, etc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 

 

My System info Spec is  - Maxwell for formZ 3.1.1.6 (Win 64) | form·Z® v 8.5.0 (Build 9647) | Windows 8 v 6.2 Build 9200  Intel® Xeon® CPU E5-2690 v3 @ 2.60GHz - 

 

I have tried attaching a 80k FMZ file containing the emitters i am using as a basic model and it wont let me ?

"Error You aren't permitted to upload this kind of file"

 

Formz Forum Site not allowed to attach fmz models eh ??

 

Regards

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Scott,

 

Just ZIP the file or folder before uploading.  Also, don't forget to follow these suggestions from Pylon:

 

To speed the resolution of your issue, please post a link to a simple formZ project which reproduces the issue, along with any dependencies, such as MXMs, HDRIs, bitmap textures, IES, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Winzip wont output lower than 6.8mb 

Have tried to attach but probably exceeds the file sizer on here.......I can have attached without th 9mb IBL source as this crashed without in a new model too.

 

Thanks

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Harpolehouse,

 

I am not reproducing any crash with emitters with your file. Of course, I don't have that IBL. Is it necessary to reproduce the issue?

 

Can you reproduce it in a brand new file, with a single emitter material? If so, please post it with step-by-step instructions to reproduce the issue.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×