Jump to content
AutoDesSys Forums
Sign in to follow this  
Des

"MXM cannot be read"

Recommended Posts

Hi Pylon,

Is there an issue with some TIFF files that prevent the mxm file from being read when using the referenced mxm option?

I do this all the time with jpegs without problems. Second dialogue that comes up is "MXM is NULL"

 

I can send you samples if you like.

 

Thanks,

 

Des

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delay, I haven't been near my Fz/Maxwell computer in a while. I'll send you the files tonight by email.

Can't post here because copyright (bought a few years ago from imagecels)

 

Thanks,

 

Des

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Des,

 

I am not having any trouble creating billboards from the tiffs, and then switching them to the MXMs you provided. They render correctly and without error.

 

Do you check your plugin log? It may be a path issue; try moving the TIFFs / MXMs to another location, and/or adding a Resource path. Also, check you are not using an ancient plugin. If this does not help, send your plugin log after attempting to render.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just figured it out Ben. The enclosing folder was named with a registered trade mark, see attached...

 

All working fine now and thanks for looking into it. When you said move to another folder, something twigged in my head...

 

 

Des  :D

 

 

post-16-0-97787100-1431697240_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't think of looking there.. oops

 

But thanks for your help.

 

I'm in the process of reassigning the image files to the mxms, have 74 to do  :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×