Jump to content
AutoDesSys Forums

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AutoDesSys Forums
    • form•Z Discussion
    • form•Z Suggestions
    • Tutorials by Users
    • form•Z Mobile Viewer
    • form•Z LAB, Plugins and Scripts
    • Maxwell Render Plugin
    • V-Ray | form•Z
    • Thea for form•Z

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. cphfmz

    Bug with STEP files

    When I want to import an object as a .step-file (to copy into another window) FormZ often crashed when I close it - the file with the object originally imported as .step.
  2. bbuxton

    Broken plugin UI

    Maxwell plugin cannot load referenced mxm, AxF, or Table Brdf None of the buttons work I have tried a fresh install but does not fix the issue Maxwell for formZ 4.1.1.1 (Win 64) | form·Z® Pro v 8.6.0 (Build 9979) | Windows 7 v 6.1 Build 7601 Service Pack 1 Intel® Xeon® CPU X5690 @ 3.47GHz
  3. I have created a new workspace and changed the arrangement of the Modelling Tools palette to single row (see attachment). After I have changed the display resolution of the macbook pro (unplugging the external display) the tool palette pop-up doesn't work anymore. I can only access the visible tools. To me it seems as if the tool groups are lost. However, when I change the workspace to the default one (Modelling) then it works. I don't want to set up my workspace everytime I change the display resolution. Does anybody else had the same problem and knows of a solution?
  4. Hello there. Seems like it is not possible to create this simple model with current build of FormZ: 3 watch wristbelt part.fmz.zip This is just the sample of how it does not work for me. I spent about 4 hours trying to find workaround. Nothing works. If I create it properly here it has bugs in another parts.
×