Jump to content
AutoDesSys Forums

Search the Community

Showing results for tags 'align'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AutoDesSys Forums
    • form•Z Discussion
    • form•Z Suggestions
    • Tutorials by Users
    • form•Z Mobile Viewer
    • form•Z LAB, Plugins and Scripts
    • Maxwell Render Plugin
    • V-Ray | form•Z
    • Thea for form•Z

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. •Martin

    tools not working

    I'm experiencing some issues with a few tools... Offset segment tool: I always want “extend to boundary” toggled on yet it keeps toggling off. Move tool: randomly toggles to “self” when I want “one copy” and vice versa. Also randomly toggles between “parallel” and “perpendicular.” Align/distribute tool: works in certain directions only. For example, will align to “max” in x and y but not z. These issues persists after quitting and relaunching fZ as well as after restarting the machine. The behavior is consistent between different models as well.
  2. Thomllama

    aligning and/or guides?

    ok, need to do rather simple alignments of objects.. searched around and found nothing helpful other than to use the "alignment tool" which doesn't exist that i can find...?
×