Jump to content
AutoDesSys Forums

nadir

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

nadir last won the day on April 9 2017

nadir had the most liked content!

About nadir

  • Rank
    Member

Contact Methods

  • AIM
    nadir@nadir3d.com

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Older operating system was the problem. As soon as I upgraded to MacOS 10.12.4 I am able to see Image of materials in preview Maxwell material window instead of just Maxwell logo.
  2. nadir

    Tied curve and

    Thank you for your suggestion but they didn't help. is not perfect but I reduced the radius on profile then make it with 3/16 radius all the way around. Thanks NAidr
  3. nadir

    Tied curve and

    I have this tied curve object that I would like to make 3/8 continues radius corner to match with the rest of it. What is the best trick for this operation? I tried both Smooth and Facetted and is not working. Thanks Nadir
  4. ok, I think I found out what is going on, that is the plugin file for FormZ3.2.1.7. I did downloaded and replace it in FormZ 8.5 application folder.
  5. I guess I am confused, What is (Maxwell for FormZ 3.2.1.7 public release)? I thought latest version for FormZ was 8.5 and 3.2.1.7 is for Maxwell. I was following this link Maxwell Render customer portal then went to (my downloads) to located it, I wasn't sure where else to look for it. Thanks
  6. I have Maxwell 3.2.1.5 / FormZ 8.5 on my Mac. When I follow the links to download update(3.2.1.7) I end up where older vision of Maxwell 3.2.1.5 is. How can I get the update downloads. Thanks Nadir
  7. Usually with in a project when I select a material from Maxwell library(referenced mxm) to up load, I will get a preview of the material before selecting it, that helps to tell what it is. But there are times instead of material preview I will get Maxwell’s logo that makes it hard to let what the material looks like even though after it opens in Formz material palettes it is visible. Can any one tell me this is a common thing and is there a fix for it. Last time it happened it eventually went away, I don’t know how but now is back again. I even reboot the computer several times, still not working.
  8. nadir

    Sea looks flat in Maxwell

    Sorry it took long, link blow should work. Thanks https://www.dropbox.com/s/fp78f1sx2hyxk6t/art%20work.fmz?dl=0
  9. nadir

    Sea looks flat in Maxwell

    I tried to work on it more and see if i can find the problem but with no success, I hope the Zip file I send could tell where I am going wrong
  10. nadir

    Sea looks flat in Maxwell

    Yes I have, and checked all preference for Sea. that's my surprise it work in my last project but now some thing changed. Also I move around the options to see any changes, nothing. I wonder if it's a software glitch? Thanks
  11. I should be able to select Maxwell Sea tool in formZ and site it to stormy wave and get big waves, but all I get "in Fire" is a flat surface. What am I missing? I know I done it before and it worked well. Also I watched what ever tutorial is about Maxwell Sea. Thanks Nadir
  12. nadir

    300 dpi resolution.

    The setting you mentioned is for FormZ, Right? I know that part. That means if I set 300 dpi in FromZ then what ever I render in Maxwell plug in it should be good for print! Thanks
  13. I am trying to create an image with 300 resolutions for print in Maxwell. When I use RenderZon I could set Image option to 300 dpi and I get good prints. When I use Maxwell default setting I get 75 dpi. How do I set Maxwell for high-resolution print? FormZ 8.5 / Maxwell v3 / Mac base. Thanks Nadir
  14. I think I found where the problem is. I am new to Formz 8 and Maxwell at same time but till now all of my renderings were done in Formz7. When i open them in Z8 with few relinking it came out ok in RenderZone with few material adjustment I got Maxwell working also, except the Alpha materials. by deleting and reloading the same Alpha Channel Material in a new material " with out doing anything to it" working fine. thanks fro you respond nadir
  15. I have few Alpha material that works great when I render in Renderzone, all black area turns transparent, but when i render them in Maxwell 3.2.1.0 transparent sections look opaque. What setting am I missing?
×