Jump to content


Photo

Stability on plugin


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Des

Des

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 posts
  • LocationIreland

Posted 06 January 2015 - 07:05 AM

Hi Pylon,

I was having a few issues with FormZ quitting by itself on a large file since I installed the latest plugin (well I think since then!). Say I was working on the file and left the computer for a while, I would return to see that FormZ did a runner..

Also, quitting FormZ left it trying to quit but becoming unresponsive (have to force quit it).

So I removed the maxwell plugin and now all is well (so far!)..

 

The file is large at 128mb with tons of materials (maxwell), let me know if sending you the file will help..

 

Maybe my computer is running out of memory (only 8mb)

iMac 27", OSX 10.9.5, 3.4 GHz Intel Core i5

 

regards,

 

 

Des


  • Xi1IJsdit1 and Sahkomn like this

#2 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 06 January 2015 - 08:31 AM

Hi Des,

 

Please run the command Extensions> Maxwell Render > Forum and post the resulting text here, so we can check a bit more of your system info.



#3 Des

Des

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 posts
  • LocationIreland

Posted 06 January 2015 - 08:49 AM

Here you go...

 

 

Maxwell for formZ 3.1.0.3 (OSX) | form•Z® v 8.0.1 (Build 9355) | OS X Mach-O 10.9.5 Intel x86 64



#4 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 06 January 2015 - 08:53 AM

Looks like you are using the beta now.

Have you run the publicly released plugin, on this particular computer, without experiencing this issue?



#5 Des

Des

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 posts
  • LocationIreland

Posted 06 January 2015 - 09:03 AM

Yes the other (publicly released) seemed fine. I only updated a few days ago, mainly to get rid of the package for renderfarm one time per session bug.

I've only noticed it today as it's my first day spending time doing real work..

 

Cheers,

 

Des



#6 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 06 January 2015 - 04:55 PM

Okay, thanks for the additional info. We will look into it.



#7 Des

Des

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 posts
  • LocationIreland

Posted 09 January 2015 - 04:06 AM

Hi again Pylon,

I just want to give you an update. It seems that over the last couple of days (modelling mostly) without the MaxwellZ plugin, I have experienced a few unexpected restarts while using FormZ.

So, maybe the plugin is not to blame after all, although it was more often with it installed.

I'm having the feeling that I may have other issues going on, possibly hardware.

I have another thread going on in the FormZ discussion regarding exporting Shaded Full Sun animations, so I'll wait until that is resolved.

I'll keep you updated...

 

Regards,

 

Des






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users