ankara escort çankaya escort open / add project broken in last build? - form•Z Discussion - AutoDesSys Forums

Jump to content


Photo

open / add project broken in last build?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 3dworks

3dworks

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 391 posts
  • LocationBerlin, Germany

Posted 03 July 2018 - 12:39 PM

i cannot add any data to an empty project here. all checkboxes are checked and there is a long import process. finally FZ asks to replace some materials but then only materials are loaded, no layers, no objects, no components are in the project. anyone can reproduce this? FZ pro latest build mac os here. 


Edited by 3dworks, 03 July 2018 - 12:49 PM.

3dworks visual computing + photography


#2 Andrew West

Andrew West

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
  • LocationBend Oregon

Posted 03 July 2018 - 01:46 PM

I just tested this on my system and it worked as expected.  I go to "open" a project and then click "add to project" to add what I want.  All materials and views came in fine.  Windows 7 Nvidea gtx1080 running FMZ 8.6 with V-ray. 

 



#3 3dworks

3dworks

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 391 posts
  • LocationBerlin, Germany

Posted 04 July 2018 - 12:43 PM

thanks for testing! i found out in the meantime: it was related to a specific project file. i sent this file to tech support - hopefully they can fix this issue.


3dworks visual computing + photography





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users