Jump to content


Photo

Palette not scrolling in FZ 8.6.0.3 on Mac OS 10.13.3


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 kim

kim

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 posts

Posted 23 March 2018 - 10:34 AM

The Layers Palette is acting up - not scrolling up and down.  Same problem on two different machines using same combo of FZ and OS.


  • Dwaynewees likes this

#2 kim

kim

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 posts

Posted 23 March 2018 - 10:47 AM

Just rebooted the entire system.  All working now, wondering if this is something that takes time to develop?  Anyone else having this problem?



#3 mensch.mueller

mensch.mueller

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 23 March 2018 - 01:29 PM

Had this in the beginning too, but it then regenerated  :rolleyes:

 

OSX 10.9.5 FormZ 8.6.0.3



#4 Hugo

Hugo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • LocationNetherlands

Posted 24 March 2018 - 05:21 AM

In my case: on the right of my screen I have two columns with pallets, one is the layer from top to bottom screen.
This layout is not saved, after saving the preferences. After restart the program, the layer palette left top corner is in place, but the whole palette has the smallest size posible.

VANDENBOOMEN-ARCHITECTen...

 

MACOS 10.13.3 HIGH SIERRA | Form Z 8.6.0.2 | Vectorworks 2018 SP | AutoCad 2018 LT | Maxwell Render 4.2.0.x | Thea Render | Renderzone | Affinity Photo and Designer

Mac Pro late 2013 8-core 3.0Ghz 32Gb RAM, 2x FirePro D500 3GB | MacBook Pro Retina 15" mid 2014 i7 2.8Ghz 16Gb RAM, Nvidia GeForce GT 750M 2Gb+Intel Iris

Mac Pro mid 2010 12-core 3,46Ghz 96Gb RAM, SSD | Mac Mini mid 2010 2,4Ghz 2-core 16Gb RAM, Nvidia GeForce 320M 256MB | Cinema Display 27" 2560x1440 | LG 31" 4K 4096x2160


#5 andrew

andrew

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • LocationMinneapolis

Posted 25 March 2018 - 08:28 PM

It appears FormZ is having problems with a newly released API from Apple. I saw this on another thread here.



#6 vva

vva

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • LocationBielefeld, Germany

Posted 26 March 2018 - 06:07 AM

hi Hugo,

these setting were saved with the Workspace Manager:

and set Startup Workspace to:  "your saved workspace" - not to "Last Used"

 

fZ 8.6.03

iMac 10.13.3

 

vva



#7 Jaakko

Jaakko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 posts
  • LocationFinland

Posted 26 March 2018 - 12:28 PM

I have similar type of problems as Hugo. It happens also in Win 10. Seems that there is something wrong at current build. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users