ankara escort çankaya escort Texture Libary - V-Ray | form•Z - AutoDesSys Forums

Jump to content


Photo

Texture Libary


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 flakie

flakie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 12 January 2018 - 08:47 AM

I wanted to used the preset textures from the V-ray library, but I need to do some slight adjustments. I get the following error message( see attached) Is this a beta issue or is something not installed correctly.

Attached Thumbnails

  • screen error.png

Edited by flakie, 12 January 2018 - 08:48 AM.


#2 Andrew West

Andrew West

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 439 posts
  • LocationBend Oregon

Posted 12 January 2018 - 01:49 PM

I had that problem.  I went back and removed all the old Chaos and V-ray folders and files and then I reinstalled the latest version.  There was an old beta version that installed the plugin and license server in a different location.  The latest build requires the Form.z build 9999 WIP to be installed in the Form.z 8 folder AND the V-ray plugin to be installed in the Plugins folder under the same FORM.z 8 folder.  Then just launch license server and it should sort itself out.  The material editor should then launch.  Please note that you can not change the V-ray material and then just save it in the same location.  You will need to either create a new material library and save it there or save it to another location.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users