Jump to content


Photo

Render Area rectangle worked a couple times and now doesn't


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Spacer

Spacer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 21 May 2017 - 04:34 AM

Hi,

 

the Render Area rectangle worked a couple times and now doesn't. It justsatrts a render of the whole image. I quit and restarted program, then computer - still the same now.

 

Any ideas?

 

 FZ 8,5,7

 

Maxwell 3,2,1,0 on PC WIN7

 

not networked.

 

Thanks-

 

Peter

 

 


  • Ententpaype, DeanAmbiree, fapedzep and 2 others like this

#2 Spacer

Spacer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 21 May 2017 - 04:47 AM

Also when I try to open th e MXS directly in Studio it says it's from a higher version , and it doesn't open!! Arggghhh!

 

 



#3 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 736 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 22 May 2017 - 12:55 PM

Hi Spacer,

 

I don't have a release 3.2.1.0 on record. Please download and install last versions of Maxwell Render 3 (v 3.2.1.5) and the Maxwell 3 for formZ plugin (v 3.2.1.7), then try again. If there's still an issue after this is complete, please let us know.

 

 



#4 Spacer

Spacer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 25 May 2017 - 01:44 AM

Hi Pylon,

 

Ok,thanks. I'll do that after this current job is done.

 

Best-

 

Peter

 

PS - I'll get you the data mentioned in the other thread on MXM's containing glass and facades..






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users