Jump to content


Photo

Missing Link


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DMclean

DMclean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • LocationVancouver, BC, Canada

Posted 20 March 2017 - 06:58 PM

For some reason formZ has stopped showing Links to Jpegs in the Project Info Linked Files area...

 

Started with a model I was working on and had created a number of textures in Thea which was set to "automatically update" the Shaded Texture. Everything is fine within the program, but when I went to export, several of the textures did not export. They still rendered correctly and looked fine on screen in OpenGL.

 

There was disagreement between the Shaded and the RenderZone materials, so I thought it would be good to disable Renderzone Extension which I did. I almost never use RZ any more so I figure I can do without it. At that point all the linked files info disappeared. Now, even creating a new file and importing some jpegs as textures (within Shaded, not even using Thea) the links still don't show in Project Info.

 

Anyone seen something similar or know what is going on?

 

Thanks,

 

Doug

 

 



#2 DMclean

DMclean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • LocationVancouver, BC, Canada

Posted 20 March 2017 - 07:06 PM

Re-enabling Renderzone brings back the Linked File info, so it looks like that is RZ dependent...

 

D

 



#3 Andrew West

Andrew West

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 posts
  • LocationBend Oregon

Posted 20 March 2017 - 07:29 PM

This happens to me quite often linking image maps using Maxwell.  I thought it was a Maxwell issue but evidently it is not since you are using Thea.  My only solution to this problem had been to manually re link each texture map using Project Info (which needed to be done separately for each map).  I look forward to Tech weighing in on this.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users