Jump to content


Photo

Package for renderfarm


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Des

Des

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 posts
  • LocationIreland

Posted 05 November 2014 - 05:15 AM

Hi Pylon,

I've noticed that "Package for Renderfarm" is only working once per session on a particular project.

For example, while working on a project (under pressure for time), I saved a view, saved the project, Packaged for renderfarm, got the "select Package for renderfarm folder", did that, named it and all worked as expected. Then I sent it to a renderfarm, so everything worked...happy.

Then, I need to make a few changes to the model, saved a new view, then go to Package for renderfarm, and nothing.

The only way I can get it to package out is to restart FormZ, then it works again (but only once in the work session).

 

Specs:

iMac 27" i5 3.4ghz, 8mb ram, OSX 10.9.5

FormZPro v8,

maxwellrender plugin 3.0.1.0

 

Cheers,

 

Des


  • ocfrfzxf, axvwbudf, Welchrisk and 3 others like this

#2 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 05 November 2014 - 10:55 AM

Hi Des,

Thanks for your report, we will get this corrected.



#3 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 18 December 2014 - 07:33 PM

Fixed in Maxwell for formZ 3.1.0.3. Please see:

http://forums.formz....available-3103/


  • Des likes this

#4 Andrew West

Andrew West

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 posts
  • LocationBend Oregon

Posted 27 December 2014 - 05:57 PM

I am having the same problem with the new 3.1.0.3.



#5 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 743 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 29 December 2014 - 01:27 PM

Andrew,

 

We just tested it again, and it is working correctly on win 64 (the problem was on OSX, and it was fixed.)

 

Instructions for the feature may be found here.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users