Jump to content


Photo

License Maxwell 3 trouble


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Andy

Andy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts

Posted 30 October 2016 - 05:12 AM

Hi Pylon,

 

I tried to render with maxwell but a window tell me that maxwell is not activate, (fire and studio works).

I tried to activate and activate again but there is a message "licence activate".

I have a node locked license and OSX 10.10.5

 

Andrea


  • Ententpaype, JoryikMn, AlexissMn and 3 others like this

#2 AndyD

AndyD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 October 2016 - 05:34 AM

Here is the messages

Attached Thumbnails

  • Schermata 2016-10-30 alle 10.49.10.jpg
  • Schermata 2016-10-30 alle 10.49.29.jpg
  • Schermata 2016-10-30 alle 10.52.03.jpg
  • Schermata 2016-10-30 alle 10.54.07.jpg
  • Schermata 2016-10-30 alle 10.55.53.jpg
  • Schermata 2016-10-30 alle 10.56.15.jpg


#3 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 734 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 31 October 2016 - 08:20 AM

Hi Andrea,

Does restarting your computer resolve the issue?



#4 Andy

Andy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts

Posted 31 October 2016 - 11:05 PM

Hi Pylon,

 

I tried to reinstall 3.2.1.5 Suite, the 3.2.1.6 plug-in, delete old .lic file, restart computer and formZ; the problem is that licence activator recognizer my 3 licence but indicate at licence number "Uncounted".

 

Some time ago I had install the 3.2.1.6 plug-in and try it with fire but not with maxwell app; Sunday I need a render and when launch the render compare the error message.

 

I request a help ticket to next limit gateway portal but I have not yet a response.

 

Andrea


Edited by Andy, 31 October 2016 - 11:08 PM.


#5 Andy

Andy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts

Posted 01 November 2016 - 12:51 AM

Hi Pylon,

 

Maxwell works with formZ 3.2.1.5 plug-in  :)

 

Andrea



#6 3dworks

3dworks

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 posts
  • LocationBerlin, Germany

Posted 05 September 2017 - 03:57 AM

is this issue still unfixed? i am also trying to use 3.2.1.7 plugin and cannot get it licensed. what was the trick to make it running again? i need an urgent solution, thank you. markus


3dworks visual computing + photography


#7 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 734 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 05 September 2017 - 09:10 AM

There was a licensing issue with the 3.2.1.6 plugin, but it was quickly resolved with the 3.2.1.7 plugin.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users