ankara escort ├žankaya escort License stuck in demo mode - Maxwell Render Plugin - AutoDesSys Forums

Jump to content


Photo

License stuck in demo mode


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Andyb

Andyb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted 17 October 2016 - 02:21 PM

Anyone else experiencing this? 

 

I will submit a ticket with NL but thats going to take a week before I get a response judging by other tickets I have with them, so I'm curious to see if anyone else is struggling? (Mac OS X)


  • Gregorytig, DeanAmbiree, Rodgertharf and 5 others like this

#2 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 796 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 17 October 2016 - 08:54 PM

Hi Andy,

We don't usually handle license issues here, but have you tried:

  • Re-install Maxwell V4
  • Download your licence from Customer Gateway
  • Copy the "lic" file to: C:\ProgramData\Next Limit\Maxwell\licenses (/user/Maxwell/ on macOS)
  • Run formZ and register


#3 Andyb

Andyb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted 18 October 2016 - 03:09 PM

Thanks, its a hostname conflict with the floating license, I believe.  

 

:( 

 

 



#4 Andre Conlledo

Andre Conlledo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts

Posted 19 October 2016 - 10:52 AM

I had a similar issue and this is how I fixed it:

  • Uninstall Maxwell Multilight 
  • You'll find multiple "lic" files here:  C:\ProgramData\Next Limit\Maxwell\licenses
  • Remove all the lic files except the one that belongs to the formZ app: maxwell_formz.lic 
  • That stopped my formZ from trying to authenticate each time I started the program

I don't know how to install Multilight without having the issue pop up again but for now this works. The lesser of two evils I guess.

 



#5 Andyb

Andyb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted 19 October 2016 - 04:52 PM

Maxwell sent me a workaround that has worked, instead of using the license server I had to manually drop my lic files into various folders. Fingers crossed I dont need to do this every time I re-boot! 

 

I didn't actually have the plugin installed, it was my studio licence that would not register. Now that its working, Im very impressed



#6 pylon

pylon

    Moderator

  • Moderators
  • 796 posts
  • LocationLos Angeles

Posted 19 October 2016 - 05:37 PM

Hi,

 

I'm glad you have it working now. I know the developers at Next Limit are working hard to get a few issues with the new licensing system ironed out... I'm sure the process will smoother soon!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users