Jump to content


Photo

profiles from LAB


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hans

Hans

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • LocationNorway

Posted 20 May 2016 - 02:06 AM

Hello,

If I use the profiles from LAB then in the tool options pallet from profiles, I always see the wrong example picture.
With rectangular tube I see the example picture of  a T-bar and so one.
Is this a bug? Can it be fixed?

And way is there so less activity in the formz labs?
It is very prominent placed on the formz website but the last activity that I can see was already from May 2015.

Thanks
 


  • ritawex likes this

#2 Tech

Tech

    Moderator

  • Moderators
  • 4,110 posts

Posted 20 May 2016 - 06:37 AM

Hi Hans,

 

Yes, the profile icons can be mixed up on some computers.   Thanks for your report, we will get this corrected.

 

We will also see if we can get some new stuff up in the lab in the future.


  • etroxel and Chris lund like this

#3 Hans

Hans

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • LocationNorway

Posted 01 November 2017 - 11:45 AM

Hello,
 
I had a look at it my self today and changing the Profiles_Diagrams file, gave me the solution.

#4 Hans

Hans

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • LocationNorway

Posted 01 November 2017 - 02:21 PM

Here is the file, now it works oke for me.
To use it, it should be a tif and not a jepg, but else I can not upload it here.

Meaby some one else can use it to :)

 

Hans

 

Profiles_Diagrams.jpg






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users