Jump to content


Photo

Crash on OBJ export


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 DMclean

DMclean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • LocationVancouver, BC, Canada

Posted 31 October 2014 - 11:43 AM

Repeatedly crashing Z8 with attempts to OBJ export a model. Have narrowed it down to the attached layer. Anyone have any ideas why it will not export and/or how to fix it?

 

Thanks,

 

Doug

 

 

Attached Files



#2 Tech

Tech

    Moderator

  • Moderators
  • 4,110 posts

Posted 31 October 2014 - 12:13 PM

Hi Doug,

 

It is working fine here, perhaps the issue is related to the texture image?

Attached Files



#3 DMclean

DMclean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • LocationVancouver, BC, Canada

Posted 31 October 2014 - 12:26 PM

I figure it has to be in the texturing because the objects were created by Offset surface of another layer that Exports fine. These are the textures...

 

 

 

 

 

Attached Thumbnails

  • Glass01Alpha.jpg
  • Glass02.jpg
  • Glass02Alpha.jpg
  • Glass01.png


#4 DMclean

DMclean

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • LocationVancouver, BC, Canada

Posted 31 October 2014 - 12:41 PM

Found the problem.... One of the textures had been saved out as a Baseline Optimized jpeg in Photoshop... Changing to Standard Jpeg allows the file to export... Been tearing my hair out trying to find this one... Thanks for your help... :D

 

 

Doug



#5 Tech

Tech

    Moderator

  • Moderators
  • 4,110 posts

Posted 31 October 2014 - 12:50 PM

No problem, glad to help!

 

And thanks for letting us know about the issue, we will get this corrected.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users